бълхи - Научете само как да премахнете бълхите

Бълхите са досадни, атакуват вредители, които не само могат да утежнят и застрашат вашия домашен любимец, но все пак заразяват пребиваването ви, ако останат непроверени. Ако имате проблем с бълхите, не сте единственият: всеки собственик на животни всъщност се е борил с това упорито насекомо наведнъж или с още едно. Въпреки че бълхите са трудни за пълно премахване, можете да имате успех, ако следвате тези стъпки:

Обширното триене с качествен шампоан против бълхи със сигурност ще елиминира повечето (но не всички) бълхи на вашия домашен любимец. Все още ще останат няколко бълхи от домашното ви куче и със сигурност голям брой в дома ви, но не се притеснявайте.

Докато вашето животно изсъхва, почистете любимите си зони за спално бельо, като ги вакуумирате старателно. Обърнете внимание на пукнатините, както и на цепнатините, тъй като бълхите и яйцата могат да бъдат скрити на тези места. Пране на всяко спално бельо или възглавници, както и окачете отвън, за да изсъхне.

С жизнените места в момента, прахосмукачка на други места от вашия дом. Прахосмукачки с килими, възглавници на дивана и т.н., тъй като всеки вид място, където вашият домашен любимец седи, слага и дори пътува през, може да се състои от бълхи, ларви или яйца. Когато приключите, изпразнете прахосмукачката си и веднага изнесете отпадъците навън.

След това затворете пребиваването си и също използвайте мъгла за бълхи. Потърсете специално мъгла, която убива яйцата на бълхите; те обикновено са изключително скъпи, но въпреки това са много по-добра стойност, тъй като убиването на яйца ще помогне за спиране на бъдещи зарази.

И накрая, лекувайте вашето животно с висококачествено лечение на убиване на бълхи и върху кожата. Когато тези продукти се използват постоянно, вашият домашен любимец се превръща в първата линия на защита срещу бълхи. Всички бълхи, които остават в дома ви, ще търсят вашия домашен любимец и също така ще бъдат елиминирани, тъй като терапията работи е безопасно завършена кожата и косата на вашия домашен любимец.

За да получите допълнителна информация за бълхи, отидете на тази връзка.

Последен момент: Жизненият цикъл на бълхата означава, че евентуално можете да предвидите втори (но за щастие по-малък) проблем след няколко седмици, тъй като всякакъв вид остатъчни яйца от бълхи започват да се излюпват. Когато това се случи, можете да изберете да повторите терапията срещу мъгла или, ако проблемът също не е тежък, просто вакуумирайте редовно (поне ежедневно) и също така да позволите на вашия домашен любимец, който се лекува с бълхи, да по-голямата част от помощта ви.

Научете повече за това как да премахнете бълхите тук, в това отлично изписване относно терапията срещу бълхи, както и контрола.

Гребенът от бълхи е допълнително отличен продукт за премахване на бълхи от слоя на вашето домашно куче. Гребенът от бълхи е наистина ефективен, тъй като почти всички бълхи се хващат незабавно в гребена му. Независимо от това, ще трябва да се отървете от всякакъв вид уловени бълхи в реално време, които биха могли да бъдат напрегнати.

Незабавното лечение на бълхи, състоящо се от IGR, е допълнително добро средство за унищожаване на бълхи във всички фази. Консултирайте се с вашия ветеринарен лекар преди да получите всякакъв вид химически продукти за борба с бълхите.

Уверете се, че поддържате тревата си редовно. Можете да използвате гранули от бълхи във вашия двор, за да се отървете напълно от бълхите. Не забравяйте, че добре поддържаната тревна площ гарантира по-малко кърлежи.

Подробно почистване с доброкачествен шампоан против бълхи ще елиминира повечето (но не всички) бълхи на вашия домашен любимец. Гребенът от бълхи също е добър продукт, за да се отървете от бълхите от слоя на вашето животно. Гребенът от бълхи е изключително надежден, тъй като почти всички бълхи незабавно се хващат в гребена му. Незабавното лечение с бълхи, съдържащо IGR, е добър метод за унищожаване на бълхи във всички фази. Можете да използвате гранули от бълхи във вашия двор, за да изкорените изцяло бълхите.

Tags: бълхи, бълхи в апартамента, бълхи в дома, бълхи в къщата, бълхи в къщи, бълхи в леглото, бълхи вкъщи, бълхи по човека, бълхи препарат, бълхи размножаване, бълхи ухапване, видове бълхи, ефикасен препарат против бълхи, как да се отървем от бълхи, как да се отървем от бълхите, как да се отървем от бълхите в къщи, как да се справим с бълхите в къщи, как да унищожим бълхите в къщи, капан за бълхи, капки против бълхи, отрова за бълхи, препарат за бълхи, препарат против бълхи, препарат против бълхи в къщи, препарат против бълхи за вкъщи, препарат против бълхи за деца, препарат против бълхи за хора, препарат срещу бълхи, против бълхи, против бълхи вкъщи, против бълхи за хора, пръскане против бълхи, пръскане срещу бълхи, пъпки от бълхи, спрей против бълхи, спрей против бълхи за хора, унищожаване на бълхи, унищожаване на бълхи в дома, яйца на бълхи

Comments

Popular posts from this blog

Работни места за прислужници – каква работа смятат интелигентните домакинства за заслужаваща да се поддържа?